Μήπως πρέπει ο Δήμος Ναυπλίου να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο μικρό αδεσποτάκι;


Φίλος του ΑδέσποταGreece μας έστειλε ένα κείμενο του στο οποίο περιγράφει την ταλαιπωρία που έχει υποστεί ένα αδεσποτάκι που εντοπίστηκε προ ημερών σε συγκεκριμένη περιοχή στο Ναύπλιο και μας λέει ότι ενώ οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί(δηλαδή ο Δήμος Ναυπλίου) δεν έχουν πράξει το παραμικρό προκειμένου να μην βρεθεί το αδεσποτάκι αυτό για πολύ ακόμα στον δρόμο!

Στο κείμενό του ο φίλος του ΑδέσποταGreece μας αναφέρει ότι:


«Το αδεσποτάκι που βλέπετε στην φωτογραφία βρέθηκε στην περιοχή Κούρτη στο Ναύπλιο σύμφωνα με τα όσα αναγράφει στην σελίδα του στο Facebook ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι». Ο οποίος επίσης αναφέρει ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι φιλόζωοι της περιοχής, όλοι οι κτηνίατροι καθώς επίσης και ο Δήμος Ναυπλίου ο οποίος σύμφωνα και με τον νόμο είναι και ο μόνος αρμόδιος για τα αδέσποτα.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί δεν αναλαμβάνει ο Δήμος Ναυπλίου τις ευθύνες του απέναντι σε αυτό το αδεσποτάκι και αναζητούν οι φιλόζωοι της περιοχής μας λύση φιλοξενίας & υιοθεσίας μέσω facebook, κάτι που πραγματικά δεν μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθεί μια λύση.

Επιπλέον εφόσον ενημερώθηκε ο Δήμος  Ναυπλίου γιατί δεν το ανέλαβε αμέσως το περιστατικό ώστε και το σκυλάκι να είναι ασφαλές;»

Πραγματικά και εμείς απορούμε πως είναι δυνατόν από την στιγμή που έχει ενημερωθεί ο Δήμος Ναυπλίου γιατί δεν το περισυλλέγει όπως προβλέπει ο νόμος. Είναι απορίας άξιο αλήθεια!



0 Σχόλια