Σχόλιο για το αποτέλεσμα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών

Πραγματοποιήθηκαν φέτος το 2019 οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, από τις οποίες αναδείχθηκαν οι νέες Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές της χώρας.

Στις εκλογές αυτές φέτος συμμετείχαν ως υποψήφιοι και πολλοί «φιλόζωοι» οι οποίο μάλιστα προσπάθησαν να πείσουν τους ψηφοφόρους ότι έχουν παράξει έργο για τα προβλήματα των αδέσποτων ζώων που έχουν πλέον κατακλύσει στην κυριολεξία τους δρόμους σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Αυτοί οι «φιλόζωοι» επίσης είχαν σκοπό να παρουσιάσουν και πρόγραμμα για το σοβαρό αυτό και άλυτο μέχρι στιγμής πρόβλημα των αδέσποτων, το οποίο πρόγραμμα όμως ακόμα σε πολλές περιπτώσεις δεν το έχουμε δει.

Είναι θετικό το ότι δεν εκλέχθηκαν τελικά πουθενά ούτε στα Δημοτικά άλλα ούτε και στα Περιφερειακά συμβούλια αυτοί οι «φιλόζωοι» αφού όπως έχουμε ξανά αναφέρει δεν έχουν κάτι να προσφέρουν. Τώρα αν κάποιος από αυτούς έχει εκλεγεί παρακαλούμε να μας ενημερώσει για να διορθώσουμε το κείμενό μας.

Δυστυχώς η μπάλα των αντιδράσεων των ψηφοφόρων απέναντι στους «φιλόζωους» πήρε μπάλα δυστυχώς και τους πραγματικούς φιλόζωους οι οποίοι δυστυχώς δεν κατάφεραν να εκλεγούν στα Δημοτικά συμβούλια, αφού πλέον ο κόσμος αδυνατεί να πιστέψει τον οποιονδήποτε που λέει ότι είναι φιλόζωος αφού με όσα έχουν γίνει ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο ο κόσμος αδυνατεί πια να ξεχωρίσει τους δήθεν φιλόζωους από τους πραγματικούς.

Σιγά σιγά όμως έχουν αρχίσει και φαίνονται οι αληθινοί φιλόζωοι, οι οποίο από την διαρκή και σωστή δράση τους σύντομα θα ξεχωρίσουν οπότε και ο κόσμος που δεν γνωρίζει θα καταλάβει και θα αναγνωρίσει πολύ σύντομα τους πραγματικούς φιλόζωους από τους «άλλους».

0 Σχόλια