«Φιλόζωοι» υποψήφιοι χωρίς φιλοζωικό έργο

Πρόσφατα κατατέθηκαν οι συνδυασμοί των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στα κατά τόπους πρωτοδικεία. Εκεί πλέον επισημοποιήθηκαν οι λίστες των υποψηφίων, στις οποίες μεταξύ άλλων συμμετέχουν και «φιλόζωοι» οι οποίοι όμως δεν έχουν παράξει το οποιοδήποτε φιλοζωικό έργο.


Καλό θα είναι λοιπόν να τους ξεχωρίσουμε και να μην τους δώσουμε την ψήφο μας καθότι πρόκειται για άτομα που αρκούνται στο να ζητάνε βοήθεια μέσω facebook για το κάθε σκυλάκι που βρίσκουν, και όταν έρχεται η στιγμή που τίθεται επί τάπητος το θέμα του καταφυγίου που πρέπει και βάση νόμου να υπάρχει σε κάθε Δήμο, τότε είναι που πέφτουν να σε φάνε και δέχεσαι τέτοια επίθεση άνευ προηγουμένου.

Τέτοια άτομα είναι στην πλειοψηφία τους αυτοί οι «φιλόζωοι» που τρέχουν τώρα να κατέβουν στις εκλογές όπως έκαναν παλιότερα οι αθλητές αλλά και κάποιοι ηθοποιοί.

Η αλήθεια είναι ότι η μόνη λύση απέναντι στην υποψηφιότητά τους είναι η καταψήφισή τους, με τελικό στόχο βεβαίως να μην εκλεγούν καθώς ακόμα και αν εκλεγούν δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως μα απολύτως τίποτα, οπότε ποιος ο λόγος να τους ψηφίσουμε;

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όμως για να ξεχωρίσουμε τους γιαλαντζί φιλόζωους από τους κανονικούς. Πριν πάμε να τους ψηφίσουμε ας αναλογιστούμε τα πεπραγμένα τους και τα έργα τους που είναι δυστυχώς ανύπαρκτα αφού τα αδέσποτα αντί να εκλείψουν αυξάνονται και τότε θα δούμε ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά νοιάζονται και αγανακτούν με την αδιαφορία του κράτους και παλεύουν μονίμως κόντρα σε αυτή.

Διεκδικούν για τα αδεσποτάκια συνεχώς περίθαλψή αλλά και τροφή. Η διαφορά τους με τους υπόλοιπους «φιλόζωους» όμως είναι ότι οι πραγματικού φιλόζωοι δεν θα σταθούν απέναντι στην δημιουργία ενός δημοτικού καταφυγίου αλλά αντίθετα θα τα διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

Αυτούς ναι, αξίζει να τους στηρίξουμε, τους υπόλοιπους όλους όμως που ακούν για καταφύγιο και τρέχουν να σε φάνε, αυτούς όχι δεν τους θέλουμε ούτε στα δημοτικά αλλά ούτε και στα περιφερειακά συμβούλια γιατί απλούστατα δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν!

0 Σχόλια