Σκόρπισαν λουκάνικα με βίδες για να εξοντώσουν τα αδέσποτα του Τολού



Με τον πιο σοκαριστικό κυριολεκτικά τρόπο προσπάθησαν να εξοντώσουν τα αδέσποτα στο Τολό της Αργολίδας. Κάποιος ή κάποιοι επέλεξαν να σκορπίσουν για μια ακόμη φορά τον θάνατο στα αδεσποτάκια του γραφικού Τολού χρησιμοποιόντας αυτή την φορά ως φόλα λουκάνικα με βίδες!

Το φονικό δόλωμα εντοπίστηκε στην περιοχή της παραλίας της Ψιλής Άμμου στο Τολό, ενώ πρέπει παράλληλα να υπενθυμίσουμε ότι δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό φόλας στο συγκεκριμένο χωριό, αντιθέτως είναι κάτι που γίνεται κατ’επανάληψη.
Επίσης να τονίσουμε ότι το Τολό ανήκει στον Δήμο Ναυπλίου ο οποίος δεν διαθέτει καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς όπως προβλέπει ο νόμος και που ο φιλοζωικός σύλλογος του Ναυπλίου ακόμα και τώρα δεν το καταγγέλλει.
Ανακοίνωση για το περιστατικό αυτό με τις πιο αποτροπιαστικές εικόνες φόλας με τα λουκάνικα να βρίσκονται στο πεζοδρόμιο γεμάτα με βίδες περιμένοντας το επόμενο θύμα τους εξέδωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους «Λάΐζα»
«Προσοχή στα αδεσποτακια μπορεί να έχουν ρίξει κ άλλου. Η σιωπή είναι συνενοχή και εκείνοι που καταφεύγουν σε αυτές τις επαίσχυντες πράξεις είναι επικίνδυνοι!!!», (ο φιλοζωικός σύλλογος του Ναυπλίου μάλλον απασχολείται με άλλα θέματα), οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το 6970460279»

0 Σχόλια