Η Καισαριανή έχει πλέον το δικό της πάρκο για σκύλους

Σε ένα ασφαλή χώρο, έκτασης 4 στρεμμάτων, περιφραγμένο και δάπεδο από χώμα δημιουργήθηκε το πάρκο για σκύλους στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής: «Ένα νέο πάρκο αναψυχής για τους τετράποδους φίλους μας διαμορφώθηκε μέσα στο πάρκο του Σκοπευτηρίου. Σκοπός της δημιουργίας του είναι η διασφάλιση ενός ασφαλούς χώρου για την καθημερινή βόλτα των ζώων συντροφιάς, σε μια εποχή όπου όλο και περισσότεροι δημότες μας είναι κηδεμόνες ζώων συντροφιάς.


Το πάρκο είναι σε ειδικά περιφραγμένο και ασφαλή χώρο με χώμα, έκτασης 4 στρεμμάτων. Επίσης, ο χώρος έχει διαχωριστεί σε δύο μέρη, ένα για μεγαλόσωμα κι ένα για μικρόσωμα σκυλιά. Φωτίζεται με σύγχρονα φωτιστικά σώματα LED, ενώ στο χώρο έχουν τοποθετηθεί παγκάκια, καλαθάκια, καθώς και βρύση.

Ταυτόχρονα, διαμορφώθηκε και καθαρίστηκε ο ευρύτερος χώρος του πάρκου, αποκαταστάθηκε το δίκτυο υπόγειου φωτισμού και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά σώματα».


Επίσης ο Δήμος κάνει γνωστό ότι: «Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν ξύλινες κατασκευές και παιχνίδια για τη σωστή άσκηση των κατοικίδιων.

Η είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη για όλους τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς.

Ως Δήμος ευελπιστούμε ότι η δημιουργία του θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, καθώς οι κηδεμόνες των ζώων συντροφιάς θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν πλέον τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη βόλτα με το κατοικίδιό τους».

Πηγήhttp://www.ert.gr/

0 Σχόλια