Αποκαλυπτικό:Ποιοι δολοφονούν τελικά τα αδέσποτα σκυλιά στην Σπάρτη; Έγγραφο του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης που αποκαλύπτει.



Αποκαλυπτικό έγγραφό του Πολιτιστικού & Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης από το 2012 που αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο φιλοζωικό σωματείο ζήταγε χρηματοδότηση για εξακολουθήσει να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά που ήταν άρρωστα αλλά έχρηζαν όμως θεραπείας!

Τα σκυλάκια αυτά έπασχαν είτε από καλαζάρ είτε από λεϊσμανίαση νόσους δηλαδή που θεραπεύονται πλήρως, ο φιλοζωικός σύλλογος της Σπάρτης σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύουμε αποκαλύπτεται ότι ζητούσε το εν λόγω φιλοζωικό σωματείο χρηματοδότηση από τον Δήμο Σπάρτης πέραν από τις τροφές και την συντήρηση του καταφυγίου του, ζητούσε χρήματα για να συνεχίσει τις ευθανασίες!






Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στο παραπάνω έγγραφο αποκαλύπτεται ότι διατηρούσε καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης κάτι που μετά το 2014 αποφάσισε να κάνει ο Δήμος.

Έστησε λοιπόν 2 καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε χώρους γύρω από την Σπάρτη ο Δήμος αλλά ο φιλοζωικός σύλλογος της Σπάρτης ουδέποτε στήριξε έναν από τους λίγους Δήμους στην Ελλάδα που εφάρμοσε τη νομοθεσία και έφτιαξε όχι ένα αλλά δύο καταφύγια.

Αυτό βεβαίως ενόχλησε προφανώς τον Πολιτιστικό και Φιλοζωικό Σύλλογο Σπάρτης ο οποίος εφόσον έφτιαξε ο Δήμος δικά του καταφύγια έχασε την χρηματοδότηση που είχε από τον Δήμο για την συντήρηση της «περίφραξης» όπως αναφέρεται στο έγγραφο, δηλαδή του καταφυγίου που είχε φτιάξει.

Μήπως αυτό είναι αρκετό για να προσπαθήσει ο συγκεκριμένος φιλοζωικός σύλλογος να χτυπήσει τον Δήμο στήνοντας το σκηνικό που βρέθηκε στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης; Μήπως για αυτό δεν ειδοποίησαν αμέσως οι ακτιβιστές αμέσως την αστυνομία για να προλάβουν να στήσουν το σκηνικό που και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Αργυρόπουλος κατήγγειλε ότι ήταν στημένο;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πολιτιστικός & Φιλοζωικός Σπάρτης είναι μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας όπως και ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με την εξαγωγή των αδέσποτων σκυλιών στην Γερμανία.

Η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία δεν τάσσεται υπέρ των καταφυγίων στηρίζει όμως τους φιλοζωικούς συλλόγους που θέλουν να έχουν δικά τους καταφύγια με χρηματοδότηση από του Δήμους.

Πράγμα το οποίο σημαίνει βεβαίως ότι είναι πολύ πιθανό αυτοί οι φιλοζωικοί σύλλογοι που ακολουθούν αυτή την τακτική προφανώς έχουν σκοπό πιθανότατα να αποκτήσουν κάποιοι εισόδημα μέσω της «φιλοζωίας».


0 Σχόλια