Γιατί δεν ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές οι ακτιβιστές που εντόπισαν την φρίκη στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης;


Απορίας άξιο είναι το γιατί δεν ειδοποίησαν επί τόπου της αρχές την περασμένη Κυριακή οι ακτιβιστές που εντόπισαν την φρίκη στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα ήδη γνωρίζουμε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Σπάρτης κ. Σταύρος Αργυρόπουλος ειδοποιήθηκε την Τετάρτη στις 10 το βράδυ από την αστυνομία και τους ακτιβιστές.

Ταυτόχρονα σε δήλωση της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρώτη Είδηση» για το θέμα του κυνοκομείου της φρίκης στην Σπάρτη η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κ. Νατάσα Μπομπολάκη δεν είπε το παραμικρό για την καθυστέρηση της ενημέρωσης των αρμόδιων αρχών παρά μόνο τόνισε ότι είναι απαράδεκτες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα σκυλιά μέσα στο συγκεκριμένο δημοτικό κυνοκομείο.

Παράλληλα ο κ.Αργυρόπουλος αντιδήμαρχος Σπάρτης δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι όλο το σκηνικό στο κυνοκομείο ήταν στημένο και σκηνοθετημένο σε βάρος του Δήμου Σπάρτης.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ «Πρώτη Είδηση» με τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Σταύρου Αργυρόπουλου και της προέδρου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας κ. Νατάσας Μπομπολάκη.

 


Μήπως όμως όντως είναι στημένο το σκηνικό για να φανούν άθλιες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν τα σκυλάκια στο δημοτικό κυνοκομείο της Σπάρτης και για αυτό οι φιλόζωοι ακτιβιστές άργησαν να ενημερώσουν τις αρχές. Μήπως για αυτό δεν κάνει λόγο ούτε η Π.Φ.Π.Ο. για την αργοπορία στην ενημέρωση των αρχών ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από όλα αυτά;

Τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα μπορέσει να δώσει από ότι φαίνεται μόνο η εισαγγελική έρευνα που από ότι γνωρίζουμε έχει ήδη ξεκινήσει άρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματά της.

0 Σχόλια