Αιμοδοσία για γάτες από την Τράπεζα Αίματος Γάτας στην Ελλάδα | Μία πρωτοβουλία της ΓατοΟμάδας Αθήνας & Θεσσαλονίκης



Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία από την ΓατοΟμάδα Αθήνας & Θεσσαλονίκης η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος Γάτας στην Ελλάδα με σκοπό την βοήθεια σε ανάγκη αίματος προς οποιαδήποτε γατούλα αδέσποτη ή δεσποζόμενη όποτε και αν χρειαστεί.

ΓατοΟμάδα Αθήνας & Θεσσαλονίκης μας εξηγεί γιατί το γατάκι μας πρέπει να γίνει εθελοντής αιμοδότης/γατοδότης:

Γιατί να γίνει το γατάκι σας Γατοδότης?



Αν είναι ενήλικο υγιές καταρχάς (και θρεφτάρι ειδικά, όχι ασθενικό λεπτούτσικο ) τότε:

1.Αν έχετε κι άλλες γάτες θα μπορεί να δώσει το ένα στο άλλο αν χρειαστείτε αίμα για κάποιο.

2. Αν είναι το μοναδικό γατάκι σας, με ένα τεστ ταυτοποίησης αίματος και εξετάσεις για μεταδιδόμενα, θα ξέρετε τι ομάδα αίματος χρειάζεται το ίδιο κι αν είναι πλήρως υγιές, και επίσης θα μπορεί να βοηθήσει κι ένα άλλο γατάκι που κινδυνεύει.

ΓΑΤΟΔΟΤΕΣ: Στέλνετε μήνυμα στην σελίδα αν έχετε γατάκι που ξέρετε την ομάδα αίματος του να το κρατησουμε σαν γατοδοτη με την πόλη περιοχή και τηλέφωνό σας.

ΖΗΤΗΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Στέλνετε με μήνυμα τη αγγελία σας: περιοχή κτηνίατρο ή κτηνιατρικό κέντρο και ομάδα αίματος στη σελίδα να την βάλουμε μαζί με φωτο του ζώου.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ: Στέλνετε μια προσφορά για να ενισχύσετε την λίστα των γατοδότων με μια τιμή για τα τεστ ταυτοποίησης αίματος, τεστ FIP πλήρες, FELV, FIV και αιμομπαρτωνέλλα. Επίσης άρθρα σχετικά με την αιμοδοσία γάτας.
 
Ευχαριστούμε όσους θα συνεργαστούν

Μια πρωτοβουλία της
ΓατοΟμάδας Θεσσαλονίκης και Αθήνας
για να μην ψάχνουμε τα βράδια και τα σαββατοκύριακα αίμα για επείγοντα περιστατικά που συμβαίνουν απρόοπτα

Τις αγγελίες ζήτησης αίματος καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας με την Τράπεζα Αίματος Γάτας στην Ελλάδα μπορείτε να δείτε στην σελίδα της Τράπεζας Αίματος Γάτας στην Ελλάδα στο facebook: Τράπεζα Αίματος Γάτας στην Ελλάδα – Cat Blood Donation in Greece

0 Σχόλια