Κλοπή αδέσποτου σκυλιού στα Καμένα Βούρλα από χώρο στον οποίο σιτιζόταν από φιλόζωους!



Το κουτάβι της φωτογραφίας κλάπηκε χτες από άγνωστο άντρα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στα Καμένα Βούρλα.
 
Μάρτυρες της αρπαγής του σκυλιού ήταν δύο κυρίες φιλόζωες που το τάιζαν σε συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. 

Πήγαιναν να το ταΐσουν κανονικά όπως συνήθως έτσι και χτες το πρωί όταν βρήκαν μπροστά τους ξαφνικά έναν άντρα ο οποίος είχε αρπάξει προφανώς το σκυλί και το φόρτωνε σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Οι εθελόντριες προσπαθώντας να τον σταματήσουν τον ρώτησαν γιατί παίρνει το σκυλί και επίσης τον ρώτησαν να μάθουν ποιος είναι. Ο άγνωστος άντρας τους απάντησε δίνοντας τους ψεύτικα στοιχεία.



Την στιγμή που ξεκίνησε να φύγει από το σημείο όπου και έκλεψε το σκυλί οι εθελόντριες τον ακολούθησαν και στον δρόμο ο οδηγός του αυτοκινήτου τις απείλησε, πήρε του σκυλί και εξαφανίστηκε όμως ευτυχώς οι εθελόντριες πήραν τον αριθμό των πινακίδων του και ειδοποιήσανε αμέσως την αστυνομία και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του άγνωστου άντρα που καταζητείται πλέον από τις αρχές.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Καμένων Βούρλων «Φίλοι Καρδιάς» απευθύνει έκκληση  σε όποιον γνωρίζει κάτι ή σε όποιον έχει δει το σκυλάκι να επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη του συλλόγου.

Το σκυλάκι αγνοείται ακόμα ενώ η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι την Δευτέρα θα δινόταν για υιοθεσία!

0 Σχόλια