Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, Κυριακή των Βαιων, το πρώτο «Παζαράκι» του Φιλοζωικού Σωματείου Τρίπολης, στο cafe - μπυραρία Odyssey στο κέντρο της Τρίπολης.

Οι εθελοντές του Σωματείου εργάστηκαν πυρετωδώς για τη συγκέντρωση πολλών και διαφορετικών αντικειμένων, τα οποία κέντρισαν τον ενδιαφέρον και εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Χειροποίητες λαμπάδες φιλοτεχνημένες με αγάπη και μεράκι για τις ανάγκες του Σωματείου, διακοσμητικά επίσης χειροποίητα αντικείμενα για το σπίτι, αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια, φουλάρια second hand αλλά και καινούργια, βιβλία, παιχνίδια για τα ζωάκια και άλλα πολλά δωράκια γέμισαν με χαρά μικρούς και μεγάλους. Από τις δέκα το πρωί μέχρι και το απόγευμα η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και σύντομα σας ετοιμάζουμε και άλλες εκπλήξεις ενώ θα δρομολογήσουμε και το δεύτερο «Παζαράκι» για όσους δεν προλάβατε το πρώτο.
Περάσαμε όλοι υπέροχα, και ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις για την περαιτέρω πορεία των δράσεων μας. Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας ήταν η υιοθεσία της μικρής μας κοκονίτσας Καραμελίτσας που βρήκε την πιο γλυκιά μαμά του κόσμου. Επίσης, από χθες η οικογένεια του Σωματείου μεγάλωσε καθώς δρομολογήθηκαν νέες εγγραφές μελών - εθελοντών.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των 120 αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται και προστατεύονται από το Φιλοζωικό Σωματείο της Τρίπολης.

 Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους τους φίλους που παρευρέθησαν σε αυτή τη δράση μας, τους χορηγούς μας για την ευγενική τους προσφορά, την Πόπη, τη Δροσερή, την Εύη, τη Δέσποινα, φυσικά τις εθελόντριες μας που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο οργανωτικά όσο και υποδομικά και τα ΜΜΕ τη «Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης» (Τόνια και Θοδωρή) και την ενημερωτική ιστοσελίδα «Βόλτα στην Τρίπολη»(Βάλια) που αγκάλιασαν με αγάπη την εκδήλωση.
Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών στους ιδιοκτήτες του Odyssey Μιχάλη και Ανδρέα - και στο χαμογελαστό προσωπικό για τη ζεστή φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του και την πάντα ευγενική συμμετοχή τους σε κάθε δράση μας. Ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους επιχειρηματίες της πόλης μας.

0 Σχόλια