ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αγαπητά Μέλη, εθελοντές, φίλες και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου, όπως σας ενημερώσουμε πως τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα για να προλάβουμε πιθανές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στην πόλη μας.Να υπενθυμίσουμε πως πέρυσι τη Μεγάλη Παρασκευή, είχαν χάσει τη ζωή τους από φόλες με ισχυρό δηλητήριο σκυλιά και γατιά στο κέντρο της Τρίπολης, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο αλλά και στα περίχωρα σε πολλές γειτονιές. Οι δολοφόνοι εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσα μας και φοβόμαστε πως και φέτος θα οργανωθεί επιχείρηση «σκούπα»… για να καθαρίσει η πόλη από τα ανεπιθύμητα για κάποιους… αδέσποτα ζώα.
Η παρουσία τους φαίνεται πως «χαλάει» την εορταστική… όψη… της Τρίπολης και δυστυχώς κάποια απάνθρωπα τέρατα καταφεύγουν σε αποτρόπαιες πράξεις ώστε να εξαφανίσουν αυτές τις αθώες ψυχές.

 Φέτος όμως το έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή, έχουμε την προσοχή μας σε κάθε γωνιά και γειτονιά. Αν αντιληφθούμε την οποιαδήποτε κίνηση θα σπεύσουμε άμεσα να καταγγείλουμε το περιστατικό στο Φιλοζωικό Σωματείο και στην Αστυνομική Αρχή, η οποία είναι ήδη ενήμερη και προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στο έργο μας. Σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία κάθε μορφή απειλής σε ζώο κρίνεται ως ποινικό αδίκημα και διατάσσεται η αυτόφωρη διαδικασία.
Παρακαλούμε θερμά να είστε όλοι προσεχτικοί! Κινδυνεύουν τόσο τα αδέσποτα όσο και τα δεσποζόμενα ζώα.
Με κάθε σεβασμό,
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ, τα Μέλη και οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Τρίπολης

0 Σχόλια