ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης, με την αρωγή εθελοντών και φίλων, διοργανώνει το πρώτο μπαζάρ του, ώστε να μπορέσουμε όλοι οι πολίτες της Τρίπολης να βοηθήσουμε τα αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα της πόλης μας. 


Στο «Παζαράκι» θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία καθώς και πανέμορφα αξεσουάρ - τσάντες (second hand) αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 


Τα αντικείμενα θα διατίθενται προς πώληση σε συμβολικές τιμές και όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τη στείρωση, περίθαλψη και σίτιση των αδέσποτων φίλων μας. 


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Κυριακή των Βαΐων την 1η Απριλίου από τις 10 το πρωί έως και τις πέντε το απόγευμα στο στέκι μας «Odyssey», Μαλλιαροπούλου 11 στο κέντρο της Τρίπολης.

Η χαρά μας είναι διπλή καθώς απευθύνουμε κάλεσμα γνωριμίας και σε νέα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου. Όλοι μαζί θα συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις για τις περαιτέρω δράσεις του Σωματείου, που με τη στήριξη σας γιγαντώνει τη δύναμη του. 


Περισσότερες πληροφορίες για το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης θα βρείτε στο στο fb group της ομάδας: https://www.facebook.com/filozoikitripoli/

0 Σχόλια