Οι Αρχές Μας

Ως ΑδέσποταGreece το site των φιλόζωων εθελοντών έχουμε κάποιες αρχές με τις οποίες βαδίζουμε και μέσω αυτών των αρχών προσπαθούμε να υπάρξει μία καλύτερη και αποτελεσματική διαχείριση του χρόνιου προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα που μαστίζει ακόμη και σήμερα την κοινωνία μας.

Ποιες είναι οι αρχές μας:

Πρώτον: Πιστεύουμε ότι η φόλα σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων. Είναι μία τακτική απόλυτα κατακριτέα και καταδικαστέα που από τον νόμο θεωρείται δολοφονία. Σε καμία περίπτωση δεν παροτρύνουμε τον οποιονδήποτε να ρίξει φόλα αντίθετα καταγγέλλουμε και αναδεικνύουμε καθημερινά όσα περιστατικά φόλας λάβουμε γνώση ότι έγιναν.

Δεύτερον: Πιστεύουμε ότι πρέπει όταν αποκτήσεις ένα ζωάκι πρέπει να το αγαπάς και να το προσέχεις. Να το έχεις σαν μέλος της οικογένειάς σου. Να είσαι πάντα εκεί όταν σε χρειάζεται και να μην το εγκαταλείψεις ποτέ. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς πλέον να το συντηρήσεις για οποιονδήποτε λόγο προτείνουμε να το δώσεις για υιοθεσία. Μην το εγκαταλείψεις στο δρόμο!

Τρίτον: Η κακοποίηση ενός ζώου με οποιονδήποτε τρόπο αποτελεί έγκλημα εις βάρους μιας ζωής και είναι καταδικαστέα. Δεν στηρίζουμε την κακοποίηση των ζώων με οποιονδήποτε τρόπο αντίθετα την καταγγέλλουμε και αναδεικνύουμε τα όποια περιστατικά κακοποίησης ζώων έρθουν στην αντίληψή μας.

0 Σχόλια