Η θέση μας για τους σκύλους φύλακες


Η θέση μας για τους σκύλους φύλακες

Είναι γνωστό ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει πίσω στα παλιά και για να φυλάξουν την περιουσία τους δηλαδή του σπίτι τους ή το κτήμα τους ή ακόμα και το αυτοκίνητό τους χρησιμοποιούν για φύλακες τα σκυλιά. Επειδή θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν να ζούμε στον 21ο αιώνα και να έχουμε τέτοιου είδους αντιλήψεις κάνουμε σαφές ότι διαφωνούμε καθέτως με την χρήση των σκυλιών ως φύλακες.

Οι λόγοι πολλοί, πρώτα από όλα τα σκυλιά που χρησιμοποιούνται ως φύλακες είναι συνήθως πολύ επιθετικά με αποτέλεσμα να έχουμε τώρα τελευταία αρκετά περιστατικά τραυματισμού τρίτων ατόμων από σκύλους φύλακες που οι ιδιοκτήτες τους δεν φρόντισαν να απομακρύνουν άμεσα έτσι ώστε να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά.

Η γνώμη μας είναι ότι αυτή η τακτική της χρήσης του σκύλου φύλακα εδώ στην Ελλάδα έχει ξεπεραστεί ως λύση φύλαξης εδώ και δεκαετίες. Η λύση σε αυτό το μόνιμο πρόβλημα της φύλαξης είναι οι συναγερμοί και η πρόσληψη ιδιωτικών φυλάκων ασφαλείας κοινώς security. Υπάρχουν πια τόσες πολλές εταιρείες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία οπότε ας αφήσουμε τα καημένα τα σκυλάκια μας να ζήσουν την ζωούλα τους ήρεμα, που στην τελική δεν μας φταίνε και σε τίποτα για να τα ταλαιπωρούμε έτσι και ας προσλάβουμε τους ειδικούς να μας φυλάνε για να κοιμάστε και εμείς και τα σκυλάκια μας ήρεμοι και ήσυχοι.

0 Σχόλια