Αδεσποτάκι σε δρόμο του Ναυπλίου - όποιος γνωρίζει τον ασυνειδήτο που το εγκατέλειψε στον δρόμο να τον καταγγείλει«Ενημέρωση από ανώνυμο φίλο του ιστολογίου μας»



Ενημερωθήκαμε από ανώνυμο φίλο του blog μας ότι το συγκεκριμένο σκυλάκι βρίσκεται στην συμβολή των οδών...
Τριπόλεως και Προφήτη Ηλία στο Ναύπλιο. Δυστυχώς είναι επικύνδυνο να συνεχιστεί η παραμονή του εκεί στον δρόμο διότι κυνηγάει όλα τα οχήματα και αυτό είναι πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα το να τραυματιστεί σοβαρά από κάποιο διερχόμενο όχημα αλλά επίσης ​​ είναι πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό κάποιου δικυκιστή διότη κυνηγάει όλα τα δικύκλα και αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Προφανώς κάποιος από την συγκεκριμένη περιοχή το έχει εγκαταλείψει εκεί και είναι πιθανό να το ταίζουν και να του παρέχουν νέρο κάποιοι φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής.

Παρακαλείται θερμά όποιος γνωρίζει τον ασυνήδειτο που το εγκατέλειψε στον δρόμο να τον καταγγείλει στην αστυνομία έτσι ώστε να να του επιβληθεί το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος και να αναγκαστεί να πάρει το σκυλάκι πίσω στο σπίτι του.

Θερμή παράκληση προς τον φιλοζωικό σύλλογο Ναυπλίου «οι αδέσποτοι», να προσπαθήσει να πιάσει το σκυλάκι και σε συνεργασία με κάποιον κτηνίατρο να πραγματοποιήσει έλεγχο για microchip, μήπως και βρεθεί έτσι ο ιδιοκτήτης και επίσης αν μπορεί ο φιλοζωικός σύλλογος να το κοινοποιήσει προς υιοθεσία.




0 Σχόλια