Τροχαίο με ντελιβερά στα Χανιά - Τον "έριξε" αδέσποτο σκυλί [photos]




Τροχαίο ατύχημα με υπαίτιο ένα αδέσποτο σκυλί και τραυματία έναν οδηγό ντελίβερι, σημειώθηκε το μεσημέρι στα Χανιά...
Πιο συγκεκριμένα ο υπάλληλος γνωστού ταχυφαγείου, κινούνταν με δίκυκλο όχημα στο δρόμο της Αγιας, όταν στο ύψος της ΒΙΟΣΕΤ ένα αδέσποτο σκυλί "πετάχτηκε" στο δρόμο και συγκρούστηκε με τον δικυκλιστή που επέστρεφε από παράδοση παραγγελίας στο κατάστημα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο ντελιβεράς να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί στο πόδι και τα πλευρά, ενω το αδέσποτο σκυλί εγκλωβίστηκε κάτω από το δίκυκλο όχημα.

Ο άτυχος ντελιβεράς έμεινε αβοήθητος στη μέση του δρόμου, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί ενώ το σημείο όπου έγινε το ατύχημα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού άφηνε ελάχιστα περιθώρια ορατότητας, μετά τη στροφή και υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης νέου ατυχήματος κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη.

Διερχόμενοι οδηγοί, σταμάτησαν και απομάκρυναν το δίκυκλο όχημα από τα πόδια του τραυματία, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία.






Η κίνηση και προς τα δύο ρεύματα, παρακωλύθηκε για λίγη ώρα, ως ότου φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παραλάβει τον τραυματία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος ντελιβεράς, ο οποίος σημειωτέον φορούσε κράνος, ένιωθε έντονο πόνο στα πλευρά ενώ είχε τραυματιστεί και στο πόδι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε έπειτα από λίγη ώρα τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.






 Το σκυλί επίσης απομακρύνθηκε τραυματισμένο στα πόδια



Πηγή tro-ma-ktiko

0 Σχόλια