Νέο κρούσμα φόλας στην Τρίπολη







Ένα ακόμη κρούσμα φόλας εμφανίστηκε στην Τρίπολη το Σαββατοκύριακο 16-17 Φλεβάρη όπου τουλάχιστον 10 σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στο κέντρο αλλά και πέριξ της πόλης.

Είναι προφανές ότι το κρούσμα αυτό στην Τρίπολη  αποτελεί συνέχεια των κρουσμάτων φόλας που ξεκίνησαν στα τέλη του 2018.


Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης είναι πιθανών να υπάρχουν ακόμα θύματα της φόλας σε γειτονιές ακόμα και γύρω από το κέντρο της πόλης τα οποία ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί.


 Ανακοίνωση εξέδωσε για το νέο κρούσμα φόλας στην Τρίπολη ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Η αστυνομία μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει ότι έχει κατατεθεί μήνυση από πολίτη κατά αγνώστων ενώ έχει ενημερωθεί για δύο περιπτώσεις θανάτου αδέσποτων ζώων καθώς και για ένα αδέσποτο που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση το οποίο εντοπίστηκε στην οδό Υψηλάντου στην Τρίπολη.

Οι κάτοικοι αναστατωμένοι  το βράδυ της Κυριακής (17/2) πραγματοποιούσαν περιπολίες όλη τη νύχτα και προσπαθούσαν να ενημερώσουν όσους περισσότερους συμπολίτες τους μπορούσαν,  είτε μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το πού έχουν τοποθετηθεί φόλες, είτε προφορικά σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους, ώστε να αποφευχθούν κι άλλοι θάνατοι ζώων.
Μεγάλη κινητοποίηση έχει ξεκινήσει και ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ο οποίος αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να υπάρχουν σε σπίτια και καταστήματα.

0 Σχόλια