Φόλες και στο Ναύπλιο


Από την Κυριακή το μεσημέρι φαίνεται πως κάποιοι έχουν αρχίσει και δολοφονούν με φόλες αδέσποτα σκυλιά. Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν σκορπίσει τον θάνατο στα αδέσποτα του Ναυπλίου ρίχνοντας φόλας σε όλη τη πόλη. 

Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρία θύματα από τις φόλες, δύο αδέσποτα μεταξύ των οποίων και το σκυλάκι της φωτογραφίας, ενώ υπάρχει και ένα δεσποζόμενο το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν τα κατάφερε. Χτες το πρωί υπήρξε και το τρίτο θύμα στην είσοδο του ΠΕΔΥ στο Ναύπλιο, όπου το σκυλάκι σπαρταρώντας από το δηλητήριο κατέρρευσε στα χέρια των υπαλλήλων του ΠΕΔΥ, και μεταφέρθηκε από τους υπαλλήλους του Δήμου στον συνεργαζόμενο κτηνίατρο.

Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος του Ναυπλίου εξιστορεί το φιλοζωικό έργο του Δήμου Ναυπλίου, λέγοντας ότι ο Δήμος απάντησε τον Μάρτιο του 2018, σε έγγραφο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη, το οποίο έγγραφο είχε αποσταλλεί στον Δήμο Ναυπλίου από τον Γενάρη του 2018 και ζητούσε να μάθει ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τον Δήμο Ναυπλίου σχετικά με την διαχείριση των αδέσποτων.

Περισσότερα σύντομα σε επόμενο άρθρο!

0 Σχόλια