Σούβλισε τον σκύλο της γειτόνισσάς του στο Άργος και δικαιολογήθηκε ότι τα σκυλιά του επιτέθηκαν στην σκυλίτσα μέσα από ανύπαρκτη τρύπα στην περίφραξη!


Σκότωσε τον σκύλο της γειτόνισσάς του σουβλίζοντας τον με ένα σίδερο δύο φορές με αποτέλεσμα η σκυλίτσα να τραυματιστεί θανάσιμα και να υποκύψει στα τραύματά της λόγο αιμορραγίας.

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου θα δικαστεί  ο γείτονας της Γαρυφαλλιάς Κουτρουφίνη κάτοικος στην περιοχή Χαλάπα Άργους καθώς όπως υποστηρίζει η ίδια σκότωσε τον σκύλο της και μάλιστα τον σούβλισε με ένα σίδερο.

Το ιστορικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την πόλη του Άργους τον περασμένο Ιούλιο.



Την σκυλίτσα της Γαρυφαλλιάς Κουτρουφίνη σκότωσε το βράδυ της Τετάρτης 1η Ιουλίου ο γείτονας της αφού την σούβλισε τον στην κυριολεξία μ΄ένα σίδερο στην περιοχή της Χαλέπας του Άργους στον νομό Αργολίδας.

Ο δράστης σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας είχε και στο παρελθόν χτυπήσει το ζώο κατά τον ίδιο τρόπο με ένα ξύλο  αλλά εκείνο το βράδυ μόλις η σκυλίτσα πήγε κοντά στην περίφραξη, που χωρίζει τα δύο σπίτια, εκείνος την κάρφωσε δύο φορές με ένα σίδερο, όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια του ζώου.

Είναι προφανές ότι ο δράστης είχε επιδείξει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά απέναντι στην άτυχη σκυλίτσα ευτυχώς χωρίς να της δημιουργήσει κάποιο τραυματισμό τότε.

Η κα Κουτρουφίνη  είπε ότι είδε τον σκύλο της να την πλησιάζει εξαντλημένος από την αιμορραγία και αμέσως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί φώναξε τον γείτονας της και τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό. Εκείνος προσπαθώντας να αποφύγει την ευθύνη αρχικά αρνήθηκε ότι χτύπησε το ζώο με σίδερο και είπε επί λέξη  ότι τα σκυλιά του επιτέθηκαν στο δικό της ζώο καθώς υπήρχε τρύπα στην περίφραξη κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται αφού στο σημείο αυτό η περίφραξη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεν έχει καμία απολύτως τρύπα.


0 Σχόλια