Άθλιες οι συνθήκες στις οποίες ζουν τα σκυλιά στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης | Γιατί όμως δεν ειδοποίησαν αμέσως της αρχές οι ακτιβιστές;| Προβληματική η στάση της Π.Φ.Π.Ο στο αναπάντητο αυτό ερώτημα!


Κάτω από εξαιρετικά΄άθλιες συνθήκες διαβιούν τα αδέσποτα σκυλιά στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης, όπως αποκαλύφθηκε από φιλόζωους ακτιβιστές τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα της περασμένη Κυριακή. Οι αρμόδιες αρχές όμως ενημερώθηκαν από τους ακτιβιστές την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Αργυρόπουλο αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπάρτης υπάλληλος του Δήμου Σπάρτης μετέβη στον χώρο του κυνοκομείου την Κυριακή το βράδυ ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ειδοποιήθηκε από την αστυνομία την Τετάρτη στις 10 το βράδυ!

Απορίας άξιο λοιπόν το γιατί οι ακτιβιστές δεν ενημέρωσαν επί τόπου την αστυνομία και καμία φιλοζωική οργάνωση δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα αυτό. Ούτε ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης αλλά όμως ούτε και η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία(Π.Φ.Π.Ο.) δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής καμία απάντηση σε αυτό το εύλογο ερώτημα, δηλαδή στο γιατί δεν ειδοποίησαν οι ακτιβιστές τις αρχές επί τόπου.


Είναι αλήθεια άθλιες συνθήκες κα΄τω από τις οποίες διαβιούν τα σκυλάκια στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης και αυτό φαίνεται και από το βίντεο των ακτιβιστών που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε μόνο ότι περπατώντας κάποιος μέσα στο συγκεκριμένο κυνοκομείο αντικρίζει παντού μπροστά του διάσπαρτα κρανία και οστά σκύλων, πεταμένα νεκρά ζώα, νεκρά ζώα σε αποσύνθεση δίπλα σε υγιή, μεγάλοι όγκοι πεταμένων, σε αποσύνθεση εντοσθίων αντί της κατάλληλης τροφής, ζώα άρρωστα και σκελετωμένα δεμένα με κοντές αλυσίδες, πολλά από τα οποία, αντί για σκυλόσπιτα, ζουν μέσα σε μπαταρισμένους κάδους σκουπιδιών, βρόμα και δυσωδία από τα μη συλλεγμένα περιττώματα παντού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο των ακτιβιστών μέσα από το κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης:




Δείτε επίσης το στιγμιότυπο της εκπομπής της ΕΡΤ «Πρώτη Είδηση» όπου μιλάνε για το συγκεκριμένο θέμα ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ.Σταύρος Αργυρόπουλος και η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας(Π.Φ.Π.Ο.) Νατάσα Μπομπολάκη η οποία όμως δεν κάνει ούτε και τώρα λόγο για την καθυστέρηση στην ενημέρωση των αρχών.


Επίσης θα σας παραθέσουμε ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κυνοκομείο του Δήμου Σπάρτης.

SpartiKynokomeioOktovrios2018-2 



0 Σχόλια