Ναύπλιο: Η ατυχία των τετράποδων είναι ότι “δεν ψηφίζουν” – Νέα εξοργιστική συμπεριφορά του δήμου … (ΒΙΝΤΕΟ+ ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη κρούσμα απάνθρωπης συμπεριφοράς σήμερα στο Ναύπλιο, του οποίου ο δήμος δεν λέει να καταλάβει ότι έχει την απόλυτη ευθύνη για την μεταχείριση των αδέσποτων. Όλων των αδέσποτων … δίποδων και τετράποδων…







Το θέμα δεν είναι νέο, ούτε συμβαίνει μόνο στο Ναύπλιο, αλλά σε αυτή την πόλη η αδιαφορία ξεπερνά κάθε όριο. 

Σήμερα ένα σκυλί με σοβαρό πρόβλημα εντοπίστηκε να περιφέρεται μέσα σε κεντρικό δρόμο. Ειδοποιήθηκε μια ομάδα φιλόζωων να δώσει βοήθεια. Αυτοί έτρεξαν στην οδό Ασκληπιού στο ύψος του Lidl και είδαν ένα σκυλί τραυματισμένο να μην μπορεί να περπατήσει αφού είχε πρόβλημα από την μέση και πίσω.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι είναι 2-3 μέρες εκεί το σκυλί και σέρνεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Οι εθελοντές ειδοποίησαν το δήμο και από εκεί πήραν απάντηση ότι κάποια στιγμή θα πάνε να μαζέψουν το σκυλί. 


Με θλίψη οι εθελοντές παρατήρησαν ότι το αυτοκίνητο του δήμου ήταν γεμάτο μπάζα και οι υπάλληλοι του δήμου δεν γνώριζαν από ζώα.

Έτσι μετά από ώρα οι εθελοντές ηρέμησαν με ένεση το ζώο και το μετέφεραν με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε κτηνιατρείο. Η κατάσταση του σκύλου είναι σοβαρή και απαιτούνται ορθοπεδικές εξετάσεις.
Οι εθελοντές, πολύ ταραγμένοι, κατήγγειλαν την αναλγησία του δήμου και κατήγγειλαν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Είναι αδιανόητο στην Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος να ξοδεύονται τόσα χρήματα άσκοπα σε προεκλογικές εκδηλώσεις εντυπωσιασμού προς άγραν ψήφων και να μην μπορεί να υπάρχει η παραμικρή μέριμνα για τα αδέσποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί μάλλον δεν είχε κτυπηθεί από αυτοκίνητο, αλλά ήταν πυροβολημένο.






 argonafplia.gr

0 Σχόλια