Φόλες και στη Γιάλοβα



Δεν εξαιρείται η Γιάλοβα από την πράξη κτηνωδίας υπανθρώπων. Η πράξη ονομάζεται δολοφονία και ο άνανδρος που ρίχνει φόλες μπορεί να δολοφονήσει οτιδήποτε δεν του αρέσει. Οι περιπτώσεις σε Γιάλοβα και Πύλο δυστυχώς αυξάνονται.

Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος υπάνθρωπος, υπάρχουν αρκετά κτήνη ανάμεσά μας που προβαίνουν σε αυτή την ενέργεια. Δεν μπορεί οι φόλες να πέφτουν από τον ουρανό. Κάποιο χέρι τις ετοιμάζει και τις ρίχνει για να θανατώσει το ζώο, αφού περάσει το καημένο από την οδυνηρή κατάσταση να σπαρταράει και να βγάζει αφρούς από το στόμα.


Οσες αράδες και να γράψει κανείς, το πρόβλημα δεν θα λυθεί. Οσους χαρακτηρισμούς και να δώσεις σ’ αυτούς που θα έπρεπε να ζουν σε υπονόμους, σκύλοι και γάτες θα θανατώνονται. 

Μέριμνα δεν υπάρχει από το κράτος. Διαπαιδαγώγηση δεν έχουμε. Η ζωή και ο θάνατος αυτών των ψυχών παραδίδεται στα χέρια του κτήνους που φτιάχνει τις φόλες με το δηλητήριο. 

Ο άνανδρος θα ζει και θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ενώ θα έπρεπε να κατοικεί όπως προαναφέρθηκε σε υπονόμους.

Τάκης Αλεξάκης

http://www.gargalianoionline.gr/%cf%86%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%b1/ 

0 Σχόλια