Αδεσποτάκι σε δρόμο του Ναυπλιου - Επικίνδυνη η συνέχιση της διαμονής του!



Tο συγκεκριμένο σκυλάκι βρίσκεται(ακόμα) στην συμβολή των οδών…Τριπόλεως και Προφήτη Ηλία στο Ναύπλιο.
Δυστυχώς είναι επικίνδυνο να συνεχιστεί η παραμονή του εκεί στον δρόμο διότι κυνηγάει όλα τα οχήματα και αυτό είναι πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα το να τραυματιστεί σοβαρά από κάποιο διερχόμενο όχημα αλλά επίσης ​​ είναι πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διότι κυνηγάει όλα τα δικύκλα και αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Προφανώς κάποιος από την συγκεκριμένη περιοχή το έχει εγκαταλείψει εκεί και είναι πιθανό να το ταίζουν και να του παρέχουν νέρο κάποιοι φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής.


Βλέπετε και στην φωτογραφία ότι το συκλάκι είναι πράγματι αρκετά επιθετικό εφόσον όπως αποδεικνύεται άλλωστε κυνηγάει οχήματα συνεχώς, καθημερινώς και αδιαλύπτως.Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσε να συμβεί αν στην θέση του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα δίκυκλο όχημα; Πόσο σοβαρά θα μπορούσε να τραυματιστεί ένας δικυκλιστής αν στην προσπάθειά του να το αποφύγει έπεφτε από το δίκυκλο και χτυπούσε στην άσφαλτο;

Το σκυλάκι αυτό πετάγεται δυστυχώς ανάμεσα από σταθμευμένα οχήματα και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο διότι δεν έχει ένας οδηγός τον χρόνο να πράξει σωστά και να το αποφύγει με κίνδυνο θανάσιμου τραυματισμού πιθανώς για το ίδιο αλλά και επίσης σοβαρό τραυματισμό κάποιου οδηγού δίκυκλου οχήματος.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Ναυπλίου μέχρι τώρα από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν έχει φροντίσει να υιοθετηθεί το σκυλί θεωρώντας το μάλιστα ακίνδυνο! 
Δεν έχω σκοπό προς θεού να προσβάλλω την δουλειά και το έργο του φιλοζωικού συλλόγου αλλά το σκυλάκι αυτό επιμένω ότι δεν έχει καμία θέση στον δρόμο.
 Του αξίζει ένα ζεστό σπίτι και μία οικογένεια που θα του προσφέρει μία ζεστή αγκαλιά μακριά από τους κινδύνους του δρόμου.

Υπήρξε και προσφάτως δημοσίευση για το συγκεκριμένο σκυλί αλλά από ότι μπορώ να γνωρίζω δεν έγινε καμία απολύτως ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος.

Νομίζω ότι τόσο ο φιλοζωικός σύλλογος όσο και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ναυπλίου πρέπει να φροντίσει άμεσα για την περισυλλογή του και την υιοθεσία του, το δέυτερο τουλάχιστον από την πλευρά του φιλοζωικού συλλόγου πρέπει να γίνει.


0 Σχόλια